Fetiță de 6 ani, amenințată cu cuțitul și violată repetat de verișorul ei minor. Băiatul, condamnat la închisoare
Full Article 2 minutes read

Fetiță de 6 ani, amenințată cu cuțitul și violată repetat de verișorul ei minor. Băiatul, condamnat la închisoare

Un tânăr de 19 ani a fost condamnat la 12 ani și 6 luni de închisoare, după ce și-a abuzat sexual, la vârsta de 16 ani, verișoara care avea doar 6 ani, la acea vreme. Acesta urmează să își execute pedeapsa într-un penitenciar de tip închis. Instanța a mai dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul reprezentantului părții vătămate a prejudiciului moral în sumă de 200 000 de lei, anunță Procuratura Generală.

Potrivit acuzării înaintate de procurori, inculpatul, în timp ce avea doar 16 ani, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale cu verișoara sa de 6 ani, care se afla la ei în vizită, aflându-se în domiciliu, sub pretextul de a se juca cu copila, a dezbrăcat-o și după ce a amenințat-o cu un cuțit, a abuzat-o sexual în baie.

Potrivit PG, acțiunile inculpatului nu s-au oprit aici. Acesta, fiind în stare de ebrietate, și-ar fi abuzat sexual verișoara minoră și în timpul nopții, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra.

Urmare a evenimentelor suportate, minora a suferit traume psihologice manifestate prin anxietate, tensiune, frică, probleme de somn, fapt constatat prin raportul de expertiză judiciară.

Inculpatul a pledat nevinovat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: