FOTO Călărași: Un bărbat de 39 de ani, împușcat mortal în timpul unui conflict
Full Article 2 minutes read

FOTO Călărași: Un bărbat de 39 de ani, împușcat mortal în timpul unui conflict

Un bărbat de 39 de ani a fost împușcat mortal de un alt bărbat, care încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane. Cazul a avut loc în seara zilei de 25 iunie, în orașul Călărași.

Potrivit Poliției, oamenii legii au fost sesizați că un grup de persoane încalcă ordinea publică pe o stradă în localitate.

Preliminar, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 60 ani, a încercat să aplaneze verbal conflixtul dintre grupul de persoane, însă nu a reușit. Acesta ar fi luat, ulterior, de la domiciliu său o armă pe care o deținea legal.

„La un moment dat s-a iscat un conflict între bărbat și celelalte persoane, iar în timpul altercațiilor, arma fiind încărcată și scoasă din siguranță, a efectuat o împușcătură. În consecință, un bărbat de 39 ani a fost împușcat mortal în regiunea capului”, a precizat Poliția.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru omor.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Arma cu care a fost comisă infracțiunea, dar și pistolul deținut legal au fost ridicate.

Potrivit Poliției, bărbatul este deținător legal de arme de foc din anul 2003.

FOTO Călărași: Un bărbat de 39 de ani, împușcat mortal în timpul unui conflict

Telegram/Poliția RM


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: