(FOTO) Maia Sandu a participat la serbarea organizată pentru copii militarilor moldoveni: „Să creșteți oameni care vor face această țară frumoasă”
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Maia Sandu a participat la serbarea organizată pentru copii militarilor moldoveni: „Să creșteți oameni care vor face această țară frumoasă”

Președintele Republcii Moldova, Maia Sandu a participat pe 26 decembrie la festivitatea organizată de Ministerul Apărării pentru copiii militarilor și angajaților civili din Armata Națională. Șefa statului i-a felicitat pe copii şi părinţii acestora, îndemnându-i să se bucure din plin de vacanță, sărbători şi de copilărie.

Colinde, urături, poezii, jocuri distractive, cadouri de la Moș Crăciun, precum şi scenete prezentate de actori de la Teatrul republican de păpuși „Licurici”, toate aceste momente au adus bucurie și căldură la evenimentul desfășurat la Agenția pentru Știință și Memorie Militară.

La festivitatea organizată de Ministerul Apărării cu ocazia sărbătorilor de iarnă, copiii militarilor și angajaților civili din Armata Națională au savurat din magia zilei alături de părinți și rude.

Cu această ocazie, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a felicitat pe copii şi părinţii acestora, îndemnându-i să se bucure din plin de vacanță, sărbători şi de copilărie, cea mai frumoasă etapă a vieţii.

“Vreau să mulțumesc părinților voștri pentru faptul că au grijă de liniștea și siguranța noastră. Vă doresc un an nou mai blând, cu pace, cu liniște și prosperitate. Așa încât voi, copiii din această sală, dar și din întreaga țară să aveți șansa să creșteți frumos, să creșteți oameni care vor face această țară frumoasă decât este astăzi”, a spus șefa statului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: