FOTO Un moldovean, găsit mort într-un râu din Italia: Ar fi suferit un infarct
Full Article 2 minutes read

FOTO Un moldovean, găsit mort într-un râu din Italia: Ar fi suferit un infarct

Un bărbat de 66 de ani, originar din Moldova, a fost găsit mort, pe 14 iulie, în râul Trebbia, între localitățile Bobbio și San Salvatore din provincia Piacenza din Italia. Acesta ar fi plecat de pe șantierul unde lucra să se răcorească, scrie rotalianul.com.

Bărbatul lucra pe un șantier de-a lungul unui drum național. Ulterior, acesta ar fi coborât spre râu pe un traseu, probabil pentru a se răcori din cauza temperaturilor ridicate, și nu a mai revenit.

Alarma a fost dată de colegii săi de muncă, care au declanșat operațiunile de salvare. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, inclusiv o ambulanță de la Crucea Roșie din Marsaglia și o autosanitară de la 118, alături de pompierii și personalul de salvare montană cu un elicopter medical de la Pavullo.

Echipele de salvare nu l-au putut resuscita. Una dintre ipotezele incidentului ar fi că acesta a că a suferit un infarct.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au condus la moartea acestuia, relatează Piacenza Sera.

NM a încercat să confirme informația la Ministerul Afacerilor Externe, însă deocamdată nu am primit un răspuns.

FOTO Un moldovean, găsit mort într-un râu din Italia: Ar fi suferit un infarct

liberta.it


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: