Fracțiunea PAS din Consiliul Municipal Chișinău și-a ales conducerea: „Suntem pregătiți pentru schimbări pozitive”
Full Article 2 minutes read

Fracțiunea PAS din Consiliul Municipal Chișinău și-a ales conducerea: „Suntem pregătiți pentru schimbări pozitive”

Fracțiunea partidului de guvernare Acțiune și Solidaritate (PAS) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) ales conducerea. Liderii formațiunii din CMC au fost aleși în baza unor alegeri interne, desfășurate pe 22 decembrie, anunță PAS într-un comunicat emis pe 26 decembrie.   

Astfel, în funcția de președinte al fracțiunii PAS din CMC a fost aleasă Zinaida Popa. Popa este la cel de-al doilea mandat în CMC. În mandatul precedent, ea a ocupat funcția de vicepreședinte al fracțiunii, fiind responsabilă de domeniul funciar și urbanism.

Vicepreședinții PAS în CMC au fost aleși Dumitru Ivanov și Sergiu Stoian. Ivanov deține în prezent funcția de președinte al organizației de tineret PAS Youth, în timp ce Stoianov deține calitatea de membru al organizației locale PAS Buiucani.

Secretarul fracțiunii în CMC este Galina Comendant, consilieră locală în orașul Codru la al doilea mandat și secretară a organizației locale PAS Suburbii.

„Cu acești lideri la conducerea fracțiunii PAS din CMC, echipa noastră este pregătită să continue eforturile pentru a face schimbări pozitive și pentru a face un Chișinău confortabil. Vom lucra împreună cu oamenii și vom aborda problemele critice care afectează viața chișinăuienilor”, anunță PAS în comunicatul emis.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: