Guvernul pregătește numirea unui nou administrator al Aeroportului Chișinău: „Au fost discuții de mai multă vreme”
Full Article 1 minutes read

Guvernul pregătește numirea unui nou administrator al Aeroportului Chișinău: „Au fost discuții de mai multă vreme”

Șeful Agenției Proprietății Publice (APP), Roman Cojuhari, a comentata demisia lui Constantin Vozian din funcția de administrator al Aeroportului Internațional Chișinău. Cojuhari susține că a purtat discuții „de mai multă vreme” la acest subiect cu Vozian, căruia i-a mulțumit pentru munca depusă. Potrivit șefului APP, persoana care va prelua administrarea Aeroportului va fi anunțată în „timpul apropiat”.

„Provocările sunt mari și obiectivele stabilite pentru administrarea Aeroportului sunt ambițioase. Preluarea gestiunii entității strategice a fost un proces solicitant și complex și îi mulțumim domnului Vozian pentru eforturile și munca depusă în această perioadă. În timp apropiat vom anunța despre persoana care va prelua administrarea Aeroportului”, a scris Cojuhari pe rețelele de socializare.

Precizăm că Constantin Vozian și-a anunțat demisia din funcția de administrator al Aeroportului Internațional Chișinău pe rețelele de socializare – pe 6 februarie.  Vozian a scris că „orice început are și un sfârșit” și a numit „banale” motivele pentru care a decis să demisioneze. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: