Consilierul PAS din CMC Roman Cojuhari renunță la șefia „Poșta Moldovei”. A fost numit șef al Agenției Proprietății Publice
Full Article 2 minutes read

Consilierul PAS din CMC Roman Cojuhari renunță la șefia „Poșta Moldovei”. A fost numit șef al Agenției Proprietății Publice

Directorul interimar al întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Roman Cojuhari, va fi noul șef al Agenției Proprietății Publice (APP). O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Guvernului din 28 iunie.

„O solicitare pentru domnul Cojuhari. Agenția Proprietăți Publice trebuie restructurată și acolo trebuie de făcut ordine. Trebuie neapărat să gestionăm patrimoniul statului eficient”, s-a adresat Dorin Recean, după ce candidatura lui Cojuhari a fost aprobată unanim.

Amintim că în dimineața zilei de 14 iunie, presa a făcut publică o înregistrare audio pe ascuns, din cadrul unei ședințe prezidate de șefa PA, Veronică Dragalin, cu angajații procuraturii. Conform înregistrării, procurorul șef de la anticorupție își avertizează angajații corupți că va veni vremea în care vor răspunde pentru faptele comise și lasă să se înțeleagă că nu va permite defăimarea nefondată a PA, a sa personal sau a procurorilor integri. Drept exemplu, Dragalin oferă exemplu șefului APP, Alexandru Mustață. Potrivit ei, acesta ar urma să fie demis pentru denigrarea unui procuror PA, pe care l-ar fi acuzat de corupție.

Ulterior, premierul Dorin Recean a confirmat că Musteață a demisionat, însă a precizat că plecarea lui din funcție survine urmare a reorganizării APP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: