Încă un partid în Republica Moldova: liderul – fost deputat și fondator al Platformei Demnitate și Adevăr
Full Article 1 minutes read

Încă un partid în Republica Moldova: liderul – fost deputat și fondator al Platformei Demnitate și Adevăr

Încă un partid în Republica Moldova. Pe 21 martie, la Agenția Servicii Publice, a fost înregistrat Partidul Reîntregirii Naționale „Acasă”. Președintele acestuia este Valentin Dolganiuc. Pe 27 martie va avea loc o conferință de presă, în timpul căreia partidul își va anunța lansarea. 

Miercuri va avea loc o conferință de presă cu privire la lansarea Partidului Reîntregirii Naționale „ACASĂ”.

Partidul a fost înregistrat la Agenția Servicii Publice pe 21 martie 2024, cu numărul 82. Președintele acestuia este Valentin Dolganiuc.

Partidul își are sediul în municipiul Chișinău, într-un apartament de pe strada Alecu Russo. Partidul a declarat Agenției Servicii Publice că la data de 25 februarie 2024 avea 1 199 de membri.

Valentin Dolganiuc a fost deputat în primul parlament al Republicii Moldova și în următoarele două legislaturi din partea Frontului Popular Creștin Democrat. În anii 1998 – 1999 a fost viceprim-ministru al Republicii Moldova. Dolganiuc se numără și printre fondatorii Platformei Demnitate și Adevăr.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: