Bilete de tren mai ieftine pentru cursa Moscova-Chișinău. În ce condiții este valabilă oferta
Full Article 2 minutes read

Bilete de tren mai ieftine pentru cursa Moscova-Chișinău. În ce condiții este valabilă oferta

Călătorii cursei Moscova-Chișinău-Moscova vor putea beneficia de reduceri semnificative pentru biletele la tren, în perioada 09 ianuarie – 20 decembrie 2020. Potrivit unui comunicat publicat astăzi, 2 decembrie, de ÎS „Calea Ferată din Moldova”, reducerile sunt între 10 și 20%.

Reducerile se vor aplica în funcție de cât de devreme a fost rezervat biletul. Astfel, de o reducere de 20% la prețul biletului vor beneficia cei care vor cumpăra biletul cu 41-45 zile înainte de plecare.

Cu 10% mai ieftin vor costa biletele cumpărate cu 18-40 zile până la plecare. Totodată, în cazul în care biletul va fi achiziționat cu 17 sau mai puține zile până la data plecării, se va aplica un adaos de 5% la prețul acestuia.

Menționăm că prețul călătoriei cu trenul Chișinău-Moscova variază între 1348 lei și 2208 lei, în funcție de vagon.

Anterior, CFM a anunțat reduceri la biletele de tren pentru cursa Chișinău-Iași, pe durata sărbătorilor de iarnă. Astfel, între 13 și 19 decembrie, la cumpărarea unui bilet tur-retur, al doilea bilet costă cu 20% mai ieftin.

Precizăm că un bilet de tren la cursa Chișinău-Iași într-o singură direcție, pentru un vagon la clasa întâi, costă 130 de lei, la clasa a doua – 100 de lei, iar la clasa a treia – 90 de lei. În același timp, un bilet tur-retur la clasa întâi costă 234 de lei, clasa a doua – 180 de lei și la clasa a treia – 162 de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: