Kuleba a comentat declarația lui Lavrov despre al treilea război mondial: „Rusia simte că pierde”
Full Article 2 minutes read

Kuleba a comentat declarația lui Lavrov despre al treilea război mondial: „Rusia simte că pierde”

Rusia simte că pierde războiul din Ucraina, a transmis ministrul ucrainean al afacerilor externe Dmitro Kuleba, într-o postare pe Twitter. El a făcut referire la ultimul mesaj lansat de Serghei Lavrov care vorbea despre pericolul real al celui de-al Treilea Război Mondial, ceea ce ar arata că Moscova simte această înfrângere și vrea să descurajeze statele care ajută Kievul, notează hotnews.ro.

Rusia pierde ultima speranță de a speria lumea astfel încât să nu mai sprijine Ucraina. Așa se explică discuția despre pericolul real al celui de-al Treilea Război Mondial. Asta înseamnă doar că Moscova simte înfrângerea în Ucraina. De aceea, lumea trebuie să-și dubleze sprijinul pentru Ucraina pentru ca noi să învingem și să apărăm securitatea europeană și globală”, a scris Dmitro Kuleba.

Ministrul rus al apărării Serghei Lavrov a declarat că livrările de armament ale Occidentului către Ucraina înseamnă că în esență NATO este implicată într-un război cu Rusia. Diplomatul rus a mai spus că pericolul unui al Treilea Război Mondial este real.

Intervenția sa vine după ce în cursul weekendului a avut loc prima vizită a unor înalți demnitari americani la Kiev, respectiv secretarul de stat Antony Blinken și secretarul apărării Lloyd Austin. Austin a spus că SUA vor să vadă armata rusă slăbită și că Ucraina poate câștiga războiul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: