Luni și marți va fi limitat temporar accesul în unele locuri publice din Chișinău 
Full Article 2 minutes read

Luni și marți va fi limitat temporar accesul în unele locuri publice din Chișinău 

În perioada 30 – 31 octombrie 2023, în anumite locații din capitală, va fi limitat temporar accesul persoanelor. La fel nu se vor putea desfăura întruniri, manifestări în masă, lucrări de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor. Precizările au fost făcute de autoritățile municipiului Chișinău, în contextul vizitei oficiale în Moldova a președintelui Portugaliei. 

Primăria municipiului Chișinău a informat că în perioada 30 – 31 octombrie va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

„Măsura va fi luată de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a președintelui Republicii Portugheze și vicepreședintelui Republicii Bulgaria”, au comunicat autoritățile capitalei. De menționat că despre vizita oficialului din Bulgaria, Președinția nu a anunțat deocamdată.

Potrivit autorităților capitalei, în intervalul orelor 08:00 – 22:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, inclusiv desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

„Totodată, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină maximă, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”, se arată în declarația Primăriei Chișinău.

***

Instituția prezidențială de la Chișinău a confirmat pe 29 octombrie că președintele Portugaliei Marcelo Rebelo de Sousa vine într-o vizită oficială în Republica Moldova. Despre vizita oficialului portughez a scris în ajun presa de la Chișinău cu referire la mass-media din Portugalia. Marcelo Rebelo de Sousa se va afla în Moldova în zilele de 30 și 31 octombrie și va avea întrevederi cu Maia Sandu, Igor Grosu, inclusiv cu Dorin Recean.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: