Ministerul Apărării lansează o linie telefonică de încredere pentru veterani și familiile acestora
Full Article 40 second read

Ministerul Apărării lansează o linie telefonică de încredere pentru veterani și familiile acestora

Veteranii și familiile acestora pot cere ajutorul autorităților în cadrul unei linii telefonice de încredere. Anunțul a fost făcut de ministrul Apărării, Alexandru Pânzari, joi, 2 aprilie. 

„Avem deschisă o linie telefonică de încredere „Veteran”, cu următoarele numere de telefon: 022 25 20 65, 022 25 21 78, la care puteți apela de luni până vineri, între orele 8.00-17.00 și la un număr de telefon mobil: 060705138, valabil 24 de ore din 24. Personal, voi monitoriza cum activează această linie telefonică, pentru ca veteranii aflați în dificultate să primească asistență”, a scris ministrul Apărării. 

În lupta cu COVID-19, Apărăm VETERANII!

În această perioadă de grea încercare, avem cea mai importantă misiune, să ne Apărăm Veteranii!Stimați veterani!Sunt sigur că dacă ați putea, ați duce războiul acesta pentru noi, dar de această dată, nu vă stă în putere. E un război inegal.În calitate de Ministru al Apărării, dar și de Președinte al Consiliului național pentru problemele veteranilor de război am hotărât, împreună cu echipa, să acordăm asistență vouă, celor care nu ne cereți prea multe, dar care meritați totul, veteranilor de război și celor ai Structurilor de Forță.Avem deschisă o linie telefonică de încredere „Veteran”, cu următoarele numere de telefon: 022 25 20 65, 022 25 21 78, la care puteți apela de luni până vineri, între orele 8.00-17.00 și la un număr de telefon mobil: 060705138, valabil 24 de ore din 24.Personal, voi monitoriza cum activează această linie telefonică, pentru ca veteranii aflați în dificultate să primească asistență.Noi suntem apărararea și scutul vostru de nădejde!De data asta, războiul cu inamicul invizibil îl ducem Noi pentru Voi!Vă rugăm să #StațiAcasă!

Geplaatst door Alexandru Pînzari op Woensdag 1 april 2020

De asemenea, linii telefonice locale vor funcționa în cadrul fiecărui Centru Militar Teritorial sau Secție Administrativ Militară din toate raioanele sau municipiile.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: