Moldcell lansează e-Contract în premieră pentru Moldova  
Full Article 2 minutes read

Moldcell lansează e-Contract în premieră pentru Moldova  

În premieră pentru piața telecomunicațiilor din Moldova, compania Moldcell lansează e-Contract, soluție inovativă prietenoasă cu mediul și simplă pentru client. e-Contract reprezintă versiunea ECO a contractului semnat pe hârtie, înlocuind consumul acesteia. În așa fel se economisește timp, e super simplu de utilizat și cu mare grijă față de mediu.

Moldcell lansează e-Contract în premieră pentru Moldova  

 

Olga Pavlic, Director Inovare Business SMART

„Încă o premieră digitală de la Moldcell! Alături de alte inovații digitale lansate în premieră pentru țara noastră, precum e-Abonament, e-SIM, M-DOC, acum lansăm e-Contract. Tehnologia care nu folosește hârtie, doar inovație digitală.”

La conectare sau migrare, în orice magazin Centru Moldcell, online sau la livrare, Abonatul are posibilitatea să semneze contractul de Abonament simplu și rapid. Abonatul semnează pe un dispozitiv electronic, iar contractul este expediat imediat la adresa de e-mail indicată de către Abonat, fără a tipări contractul.

Moldcell lansează e-Contract în premieră pentru Moldova  

 

Irina Strajescu, Director Executiv al Fundației Moldcell

„Prin toate inovațiile digitale lansate de către compania Moldcell din 2020 până acum, contribuim la promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU și anume nr.12 – Consum și Producție Responsabile și nr. 13 – Acțiune asupra Climei.”

 

 

 

Compania Moldcell este prima companie care a lansat tehnologia e-SIM în Moldova, iar acum, exclusiv la Moldcell, clienții beneficiază de soluția e-Contract. Reușitele digitale Moldcell sunt orientate către facilitarea accesului la diferite servicii, protejarea mediului și ținerea pasului cu tendințele de inovare globale.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: