PAS susține că îl va da în judecată pe Ceban, după acuzația că ar fi „regizat” parcarea mașinii din fața Primăriei
Full Article 2 minutes read

PAS susține că îl va da în judecată pe Ceban, după acuzația că ar fi „regizat” parcarea mașinii din fața Primăriei

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a reacționat la acuzațiile edilului Ion Ceban. Cel din urmă a spus că partidul ar fi „regizat” cazul, înregistrat în dimineața zilei de 18 iulie – la Primăria Chișinău, unde un activist și-a parcat mașina în fața instituției. PAS susține că îl va acționa în judecată pe edil. 

Pentru NM, purtătorul de cuvânt al PAS din Consiliul Municipal Chișinău Sergiu Bejenari a declarat că „fracțiunea PAS din CMC îl va acționa în judecată pentru fals pe actualul primar Ion Ceban”.

„Negăm orice legătură cu incidentul menționat și cu cetățeanul implicat în altercația de la Primăria Chișinău. Fracțiunea PAS a promovat mereu și promovează în continuare o comunicare civilizată și condamnă orice formă de violență sau comportament agresiv”, a comunicat Bejenari pentru NM.

De precizat că un șofer și-a parcat automobilul chiar la ușa Primăriei Chișinău. Reprezentanții Poliției au declarat pentru NM că vehiculul, care a blocat accesul în instituție, a fost evacuat și dus la o parcare cu plată. De cealaltă parte, primarul Ion Ceban a menționat că în spatele cazului ar sta PAS, iar persoana care și-a parcat automobilul în fața Primăriei „este protestatar de serviciu pus la comandă”, fiind „același tip care a venit cu pistol în ședința CMC”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: