Platforma DA nu va înainta în următoarele 72 de ore o moțiune de cenzură împotriva guvernului Chicu
Full Article 1 minutes read

Platforma DA nu va înainta în următoarele 72 de ore o moțiune de cenzură împotriva guvernului Chicu

Platforma Demnitate și Adevăr nu va înainta în următoarele 72 de ore o moțiune de cenzură împotriva guvernului Chicu. Despre acest lucru a anunțat deputatul Alexandru Slusari, în cadrul unui briefing de presă.

„Cadoul moțiunii de cenzură să nu aștepte în 72 de ore”, a declarat Slusari.

Cu toate acestea, Slusari a spus că săptămâna viitoare ar putea să depună o moțiune de cenzură împotriva guvernului Chicu.

„Platforma DA, săptămâna viitoare, după ce vom face ședința biroului politic, cel mai probabil vom semna moțiunea de cenzură. Vom propune colegilor de la PAS să facă același lucru, mai ales că împreunăm avem 26 de voturi. Acest episod cu violarea parlamentarismului și cu asumarea nejustificată va fi partea componentă a moțiunii generale. Vedem, analizăm cu colegii noștri de la PAS. Textul definitiv dacă este acceptabil va fi prezentat atunci când va avea semnăturile necesare”, a declarat Slusari.

Precizăm că astăzi, 9 iulie, guvernul Chicu și-a asumat răspunderea în fața parlamentului pentru patru proiecte de lege. Anterior, trei ședinței ale legislativului nu au avut loc din lipsă de cvorum.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: