Presa: Președintele Portugaliei Marcelo Rebelo de Sousa vine în vizită oficială în Republic Moldova
Full Article 50 second read

Presa: Președintele Portugaliei Marcelo Rebelo de Sousa vine în vizită oficială în Republic Moldova

Președintele Portugaliei Marcelo Rebelo de Sousa va efectua, în perioada 30-31 octombrie, o vizită oficială în Republica Moldova, transmite IPN. Presa portugheză scrie că vizita are loc la invitația omologului său moldovean Maia Sandu.

De menționat că administrația prezidențială de la Chișinău nu a anunțat deocamdată vizita oficialului portughez. Contactată de IPN, purtătoarea de cuvânt a Președintei Republicii Moldova, Irina Gotișan-Sotnic, nu a răspuns la telefon.

***

Amintim că, în perioada 2 – 4 octombrie, președinta Maia Sandu a efectuat o vizită de stat în Portugalia. În cadrul acesteia, șefa statului a avut, printre altele, o întrevedere cu omologul său portughez Rebelo de Sousa. Liderul de la Lisabona a declarat că Portugalia va susține parcursul european al Republicii Moldova și a anunțat că cooperarea moldo-portugheză se va extinde. La rândul său, Maia Sandu i-a mulțumit președintelui portughez și l-a invitat să viziteze țara noastră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: