Prețul libertății – 12 000 de lei. Anatolie Blonschi, cercetat penal în dosarul „Frauda bancară”, va fi eliberat sub garanții personale
Full Article 1 minutes read

Prețul libertății – 12 000 de lei. Anatolie Blonschi, cercetat penal în dosarul „Frauda bancară”, va fi eliberat sub garanții personale

Anatolie Blonschi, cercetat penal în dosarul „Frauda bancară”, va fi eliberat eliberat din arest preventiv contra unor garanții personale. Decizia a fost luată pe 16 ianuarie de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Trei persoane au depus garanții personale pentru Blonschi. Printre aceștia se numără omul de afaceri Igor Eșanu și starețul Mănăstirii Horăști, Nectarie. Garanții personali au achitat ieri câte 4 000 de lei fiecare în schimbul înlocuirii măsurii de arest preventiv pentru Anatolie Blonschi, scrie TV8.

***

Anatolie Blonschi este un om de încredere al lui Vladimir Andronachi, care a gestionat mai multe afaceri ale fostului deputat democrat. Potrivit sursei citate, Blonschi, cercetat în dosarul denumit generic „Frauda bancară”, a fost reținut pe 9 ianuarie la punctul de trecere a frontierei de stat Leușeni-Albița, în temeiul unui mandat judecătoresc emis pe 1 aprilie 2022. În tot acest timp, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost dat în căutare internațională.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: