Primele propuneri pentru noul sediu al primăriei. Ce condiții pune primarul
Full Article 2 minutes read

Primele propuneri pentru noul sediu al primăriei. Ce condiții pune primarul

Primăria Chișinău a primit deja cel puțin șase oferte de la agenții economici, pentru a oferi un nou sediu funcționarilor din cadrul instituției. Potrivit primarului interimar, Ion Ceban, costul de întreținere a noii clădiri nu trebuie să fie mai mare decât cel pe care îl plătește în prezent municipalitatea pentru întreținerea edificiului, scrie Agora, astăzi, 2 decembrie. 

„Ne-au contactat și au zis că și-ar dori să ne ofere spațiul. Noi am zis: oameni buni, nu vrem așa. O să facem o solicitare publică cu criteriile pe care le dorim, în termenii legali. Cine dorește – să participe.”, a declarat Ceban.

„Suma pe care suntem dispuși să o oferim este aceeași ca și pentru întreținera lunară a clădirii primăriei. Cât plătim aici pentru întreținere, atât suntem dispuși să achităm în altă parte. Mai exact, 240 de mii de lei – iarna și 40 de mii de lei vara”, a concretizat edilul capitalei.

Amintim că în cadrul primei ședințe a primăriei în calitate de edil, Ion Ceban a declarat că administrația instituției s-ar putea muta într-un sediu mai modern, dotat cu camere de supraveghere. Cât despre vechea clădirii a primăriei, primarul a menționat că acesta ar putea fi transformată în muzeu.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: