Chișinău: Un băiat de 14 ani a căzut de la etajul 6 al unei clădiri abandonate
Full Article 50 second read

Chișinău: Un băiat de 14 ani a căzut de la etajul 6 al unei clădiri abandonate

Un adolescent de 14 ani a ajuns la spital, după ce a căzut în gol de la etajul 6 al unei clădiri părăsite din capitală. Cazul a avut loc pe 13 ianuarie. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către șefa Serviciului de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 21:00. Oamenii legii au fost informați că un minor a căzut de pe o clădire abandonată din Parcul „Valea Trandafirilor”.

La fața locului s-a deplasat o grupă operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica. Aceasta a stabilit că minorul în vârstă de 14 ani a căzut de pe acoperișul clădirii, care se află la etajul 6.

Minorul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: