(VIDEO) Zaharova despre blocarea presei ruse, Recean la Bruxelles, lumina din Transnistria și sezonul de încălzire
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Zaharova despre blocarea presei ruse, Recean la Bruxelles, lumina din Transnistria și sezonul de încălzire

Știrile NewsMaker sunt din nou pe fir. În această ediție:

  • În cea de-a doua zi a vizitei oficiale a premierului Dorin Recean la Bruxelles, șeful Guvernului a recunoscut că autoritățile Moldovei mai au „mult de lucru” în ceea ce privește combaterea violenței domestice. Cu cine urmează să se întâlnească și ce întruniri sunt programate pe agenda prim-ministrului, vă spunem la știrile NewsMaker.
  • Socialiștii sunt preocupați de veniturile Găgăuziei. De ce consifderă PSRM legea neconstituțională și ce așteptări au de la Curtea Constituțională, aflați imediat.
  • Compania de stat Termoelectrica a anunțat că este pregătită să conecteze la sistemul de furnizare a căldurii consumatorii casnici care solicită acest serviciu. Ce trebuie să facă doritorii, vă spunem în jurnal.


Știrile video sunt difuzate pe NewsMaker zilnic de luni până vineri. La moment, ne lansăm în regim de testare, și multe nuanțe vor fi modificate. Scriți în comentarii opiniile voastre, dar și despre ce ați vrea să aflați anume de la noi.

Abonați-vă la canalul nostru de YouTube ca să aflați primii despre cele mai noi buletine de știri și pentru a primi notificări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.




Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: