Șase rafinării de petrol, în șapte zile: Un nou atac cu drone asupra Rusiei. Sunt și morți
Full Article 1 minutes read

Șase rafinării de petrol, în șapte zile: Un nou atac cu drone asupra Rusiei. Sunt și morți

Cel puțin o persoană a murit, după ce mai multe drone au atacat, în noaptea de 17 martie, o rafinărie de petrol din regiunea Krasnodar a Federației Ruse. Atacul a provocat un incendiu puternic, pe teritoriul rafinăriei, anunță „Telecanal Dojdi”. Acesta este al șaselea atac cu drone asupra rafinăriilor de petrol din Rusia, timp de o săptămână.

Între timp, Kievul raportează noi atacuri cu rachete și drone, inclusiv asupra orașului Odesa, Harkov, Donețk și Cernigov, scrie Ukrainskaia Pravda. Ucraina nu a raportat, deocamdată, victime.

Atacurile au loc pe fundalul alegerilor prezidențiale din Federația Rusă, la care candidează, inclusiv, Vladimir Putin.

Amintim în acest context că Federația Rusă a decis să deschidă secții de votare și pe teritoriul din stânga Nistrului, asta deși Chișinăul i-a interzis să o facă. Moldova a permis deschiderea unei singure secții de votare pe teritoriul său, în ziua de 17 martie, în sediul Ambasadei Federației Ruse din Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: