Temperaturi de până la +15 grade. Termoelectrica cheamă administratorii de bloc să nu admită supraconsum de energie termică
Full Article 1 minutes read

Temperaturi de până la +15 grade. Termoelectrica cheamă administratorii de bloc să nu admită supraconsum de energie termică

În legătură cu prognozele meteorologice ce indică temperaturi ale aerului exterior de până la +15 grade pe timp de zi începând cu 17 februarie, Termoelectrica S.A. face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea temperaturii în blocurile locative și să nu admită supraconsum de energie termică.

În paralel, Termoelectrica S.A. declară că asigură o respectare strictă a graficului de temperaturi a agentului termic livrat de la sursa de producere.

„În același timp reglarea necesită a fi, paralel, efectuată și la branșamentul blocului”, comunică reprezentanții Termoelectrica.

În cazul în care locatarii vor observa caloriferele supraîncălzite, principalul producător de energie electrică și termică recomandă să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, suportul angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, utilizând următoarele canale:

  • Contactele Gestionarilor;
  • Centrul de apel – 1300; 022447-447.

Meteorologii prognozează temperaturi ale aerului de până la +15 grade, pe timp de zi, începând cu 17 februarie. Până pe 19 februarie, temperaturile generoase se vor menține, după care va fi o tendință de scădere a valorilor termice.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: