VIDEO „Toți la pușcărie”. Contraprotest în centrul capitalei, în timp ce partidul „Renaștere” desfășoară o manifestație
Full Article 1 minutes read

VIDEO „Toți la pușcărie”. Contraprotest în centrul capitalei, în timp ce partidul „Renaștere” desfășoară o manifestație

Protest și contraprotest în centrul capitalei. În timp ce reprezentanții partidului „Renaștere” afiliat oligarhului fugar Ilan Șor protestează în fața Parlamentului, pe partea opusă – în fața Președinției – mai multe persoane organizează o manifestație împotriva protestatarilor din preajma Legislativului. 

„Noi am venit să protestăm împotriva la prostia asta, adusă din sat, pe bani aduși. (…) Iaca stau și așteaptă „ruskii mir””, a comunicat un manifestant.

„Toți la pușcărie”, scandează oamenii din fața Președinției.

Potrivit corespondentului NM de la fața locului, un reprezentant al partidului „Renaștere” de pe scenă a cerut polițiștilor să intervină, astfel încât să nu aibă loc acțiunea contramanifestanților.

La contraprotest, oamenii au venit cu drapele ale Uniunii Europene și Republicii Moldova.

Menționăm, pe 1 februarie – la Chișinău, în fața Parlamentului are loc un protest organizat de Partidul „Renaștere”, afiliat oligarhului fugar Ilan Șor. Despre organizarea manifestației, partidul a anunțat pe 30 ianuarie și a invitat „toate forțele de opoziție pentru a protesta împotriva regimului ”galben” din țară”. NewsMaker transmite live protestul din fața Parlamentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: