Traficul aerian, perturbat pe cele mai mari aeroporturi din Moscova, după un nou atac cu drone asupra Kremlinului
Full Article 1 minutes read

Traficul aerian, perturbat pe cele mai mari aeroporturi din Moscova, după un nou atac cu drone asupra Kremlinului

Ministerul rus al Apărării raportează un nou atac cu drone asupra capitalei Moscova. În consecință, trei aeroporturi și-au sistat temporar activitatea. Au fost afectate 50 de zboruri, care au înregistrat întârzieri. Potrivit datelor preliminare, nu există victime și nici pagube. scrie publicația Dojdi.

„Astăzi, forțele de apărare aeriană din regiunea Voskresensky au distrus o dronă care zbura spre Moscova. Nu există victime preliminare și nici daune”, a scris primarul de Moscova Serghei Sobianin.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a confirmat și informațiile despre distrugerea unei drone de pe teritoriul districtului Voskresensky.

În consecință, peste 50 de zboruri au înregistrat întârzieri pe aeroporturile Vnukovo, Domodedovo și Sheremetyevo din Moscova, în această dimineață. De menționat că cele trei aeroporturi suspendă, de obicei, zborurile, în timpul atacurilor cu drone. Mai târziu, reprezentanții aeroportului Vnukovo au spus că aerogara a impus restricții asupra zborurilor și a redirecționat o parte din zboruri pentru siguranță.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: