„Un emisar” al fostului lider democrat, Vladimir Plahotniuc, i-a solicitat lui Vlad Filat să depună un denunț împotriva lui Igor Dodon
Full Article 2 minutes read

„Un emisar” al fostului lider democrat, Vladimir Plahotniuc, i-a solicitat lui Vlad Filat să depună un denunț împotriva lui Igor Dodon

Fostul premier, Vlad Filat a declarat că atunci când era în detenție a fost vizitat de „un emisar” al fostului lider democrat, Vladimir Plahotniuc, care i-a solicitat acestuia să depun un denunț împotriva lui Igor Dodon. Declarațiile au fost făcute ieri, 12 februarie, în platoul emisiunii „Secretele puterii” de la Jurnal TV. 

„A fost un emisar care a încercat să vorbească cu mine în vederea anumitor favoruri și mi-a dat de înțeles că e nevoie să depun un denunț împotriva lui Dodon. Eu nici ipotetic nu am putut face acest lucru. Noi nu am mai intrat în detalii, doar s-a început discuția și atât”, a declarat Filat.

Menționăm că la 3 decembrie, judecătorul Victor Rațoi de la sediul Ciocana al Judecătoriei Chișinău a admis demersul administrației Penitenciarului nr. 13 și l-a liberat condiționat, înainte de termen, pe ex-premierul Vladimir Filat, cu termen de pedeapsă neexecutat de 2 ani, 11 luni și 3 zile.

În luna august, pedeapsa lui Vlad Filat a fost redusă cu 685 de zile, din cauza condițiilor de detenție, în baza unei hotărâri a Curții Europene pentru Drepturile Omului.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: