Un individ din Bălți, condamnat la 6 ani de închisoare: A șantajat o femeie cu imagini intime și a bătut un bărbat
Full Article 2 minutes read

Un individ din Bălți, condamnat la 6 ani de închisoare: A șantajat o femeie cu imagini intime și a bătut un bărbat

Un bărbat din Bălți a fost condamnat la 6 ani de închisoare, după ce a fost recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de șantaj și vătămare intenționată medie a integrității corporale. Bărbatul urmează să își ispășească pedeapsa într-un penitenciar de tip semiînchis. Totodată,  acesta a fost amendat cu 75 mii lei, anunță Procuratura Generală (PG).

Conform probatoriului, inculpatul, la data de 21 noiembrie 2022, în jurul orelor 15:10, aflându-se în fața unui magazin din mun. Bălți, a provocat un conflict cu un bărbat și i-a aplicat acestuia două lovituri cu un baston din lemn în regiunea capului. În rezultat, victimei i-au fost cauzate vătămări corporale calificate de experți ca fiind medii.

Același inculpat, acționând în mod intenționat, în aprilie 2023, aflându-se în municipiul Bălți, deținând informație referitor la viața intimă și anume înregistrări video a actului sexual cu participarea unei femei, prin intermediul mesajelor de pe o rețea de socializare, a pretins de la ultima transmiterea banilor în sumă de 600 euro. În caz contrar, bărbatul a amenințat femeia că va răspândi înregistrările video în mediul online. Acesta a reușit să obțină o parte din bani, 1000 lei.

Inculpatul și-a recunoscut integral vinovăția pentru faptele de care a fost acuzat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: