(VIDEO) De ce a fugit șoferul care a ajuns cu mașina pe aleea de pe bulevardul G. Vieru? Momentul, filmat de o cameră de supraveghere
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) De ce a fugit șoferul care a ajuns cu mașina pe aleea de pe bulevardul G. Vieru? Momentul, filmat de o cameră de supraveghere

Poliția capitalei a reușit să identifice șoferul care pe 2 aprilie a provocat un accident pe blevardul Grigore Vieru din capitală, ajungând cu mașina pe alee. Acesta are 26 de ani. În timpul audierilor, bărbatul a spus că a fugit de la locul accidentului întrucât s-a speriat.

În urma măsurilor înterprinse de către angajații poliției, conducătorul auto implicat în accidentul rutier de pe bv. Grigore Vieru din capitală, care după impact a fugit de la locul accidentului a fost identificat. Acesta are 26 de ani.

În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vinovăția și le-a spus oamenilor legii că a fugit întrucât s-ar fi speriat. În prezent, poliția continuă măsurile de investigație și de stabilirile a circumstanțelor în care s-a produs impactul. De asemenea, urmează finalizarea raportului medico-legal, cu privire la gravitatea leziunilor cu care s-a ales pasagerul din mașină.

Totodată, urmează a fi estimată suma prejudiciului material provocat Asociației de gospodărire a spațiilor verzi din mun. Chișinău.

Amintim că accidentul a avut loc în dimineața zilei de 2 aprilie, la ora 02:52, când un automobil marca Volkswagen s-a lovit într-un parapet și a ajuns pe aleea pietonală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: