(VIDEO) Dorin Recean, despre presupusa tentativă de asasinare a lui Krasnoselski: „Important că Moldova este într-o situație stabilă”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Dorin Recean, despre presupusa tentativă de asasinare a lui Krasnoselski: „Important că Moldova este într-o situație stabilă”

Premierul Dorin Recean susține că, deocamdată nu dispune de informații despre presupusa tentativa de atentat terorist la Tiraspol. Declarațiile au fost făcute, pe 9 martie, în cadrul vizitei sale la Briceni.

„Nu avem confirmare, este important că Republica Moldova este într-o situație stabilă, de pace, stabilitate în regiune și Biroul Reintegrare reușește să alinieze stânga Nistrului la pace și stabilitate. Nu există pericole de escaladare, de careva probleme din acea zonă”, a declarat Dorin Recean.

Amintim că, liderii administrației de la Tiraspol ar fi urmat să fie lichidați ca urmare a unei acțiuni teroriste, puse la cale de Serviciul de Informații și Securitate a Ucrainei. Anunțul a fost făcut, pe 9 martie, de așa-zisele serviciile secrete ale regiunii transnistrene. Tiraspolul mai anunță că din cauza acțiunii teroriste, ar fi fost zeci de victime civile. Totodată, mai multe persoane ar fi fost reținute și ar fi acum audiate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: