VIDEO Moldovagaz VS Gazprom: Cine are de fapt datorii? / NM_explains it all
Full Article 30 second read

VIDEO Moldovagaz VS Gazprom: Cine are de fapt datorii? / NM_explains it all

Ministerul Energiei a prezentat concluziile auditului pretinsei datorii a Moldovagaz față de Gazprom, acționarul care deține controlul în Moldovagaz. Raportul a fost efectuat de două companii cu renume internațional, Wikborg Rein și Forensic Risk Alliance, din Norvegia și Marea Britanie, selectate pentru reputația lor ireproșabilă. NM vă explică ce încălcări au fost depistate, cu ce sumă propune Guvernul să închidă gura Gazpromului, ce valoare juridică are raportul și cum a reacționat Gazprom.

NM_explains it all acum și în limba română cu Malvina Cojocari!


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: