„Vocea poporului nu înseamnă violență și trădare de țară!” Declarațiile ministrei de Interne cu privire la protestele organizate în Chișinău
Full Article 2 minutes read

„Vocea poporului nu înseamnă violență și trădare de țară!” Declarațiile ministrei de Interne cu privire la protestele organizate în Chișinău

Ministra Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, s-a expus pe pagina sa de Facebook cu privire la protestele organizate în capitală, menționând că „turbulențele care au loc în aceste zile pe teritoriul țării noastre urmăresc să zdruncine democrația și stabilitatea Republicii Moldova”.

„Față de turbulențele manifestate astăzi, precizez că MAI nu va admite ca infractorii și trădătorii să ascundă violențele sub umbrela dreptului la protest, a permisivității legale de a fi reprezentant în Parlament sau în fruntea unor APL-uri”, se arată în postare.

Potrivit șefei MAI, vocea poporului nu înseamnă violență și trădare de țară, din acest motiv, cei care încalcă legea vor răspunde în fața organelor de anchetă.

„Toți cei care au adus violențe asupra civililor aflați pe străzi astăzi, cât și asupra organelor de aplicare a legii figurează acum în dovezile adunate de Poliția Națională.

Trădătorilor de țară le transmit avertismentul că în curând vor sta în fața judecății, oricât de mulți bani și ajutor ar primi pentru a ne distruge tara”, a mai scris aceasta.

De asemenea, Ana Revenco a asigurat cetățenii că MAI nu va permite destabilizări care să pună în pericol siguranța oamenilor.

Amintim că, membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” au organizat, pe 12 martie, un protest în centrul capitalei. Aceștia le-au cerut autorităților să achite integral facturilor cetățenilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: