Ambasada Rusiei în Moldova: „Nu există nicio alternativă la o soluționare pașnică a conflictului intra-ucrainean”
Full Article 1 minutes read

Ambasada Rusiei în Moldova: „Nu există nicio alternativă la o soluționare pașnică a conflictului intra-ucrainean”

Subiectul sensibil al situației din jurul Ucrainei ar trebui tratat într-un mod echilibrat și precaut, fără speculații „fierbinți” neverificate care contribuie direct sau indirect la escaladarea tensiunii. O afirmație în acest sens a fost făcută de Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova, pe 18 februarie, printr-un comunicat de presă.

„În lumina intensificării continue a isteriei informaţionale în jurul „agresiunii ruse” împotriva Ucrainei, atragem din nou atenția asupra faptului că Federația Rusă a afirmat în mod repetat că nu există nicio alternativă la o soluționare pașnică a conflictului intra-ucrainean”, se arată în comunicat.

Orice speculație despre contrariul și, mai mult, despre renumitul atac al Rusiei asupra Ucrainei sub „steagul propriu sau străin” este nefondată și provocatoare în esență, mai menționează sursa citată.

„Dorința anumitor forțe de a compromite Rusia cu orice preț, acționând pe principiul „aruncă cât mai multă murdărie posibil, poate ceva se va lipi”, nu le onorează”, se mai arată în nota emisă de Ambasadă.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: