FOTO Anenii Noi: O mașină cu patru persoane, printre care 2 copii, a derapat de pe traseu
Full Article 3 minutes read

FOTO Anenii Noi: O mașină cu patru persoane, printre care 2 copii, a derapat de pe traseu

Un automobil în care se aflau patru persoane, printre care doi copii, a derapat de pe traseu la Anenii Noi. Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit și au transportat pasagerii la Centrul de plasament maternal din orașul Anenii Noi. Instituția a adăugat că a avut pe parcursul zilei 62 de intervenții. 

Reprezentanții Inspectoratului au declarat că intervin în continuare în raioanele țării în urma condițiilor meteorologice nefavorabile.

Începând cu dimineața zilei de 26 noiembrie până la momentul actual au fost înregistrate 62 de intervenții de deblocare și tractare a autovehiculelor blocate pe drumurile înzăpezite”, au declarat reprezentanții Inspectoratului, adăugând că au fost solicitați în raioanele Orhei, Anenii Noi, Căușeni, Cahul, Comrat, UTA Găgăuzia.

Potrivit Inspectoratului, salvatorii din raionul Anenii Noi au efectuat lucrări de tractare a unui automobil în localitatea Troița Nouă.

Autovehiculul în care se aflau 4 persoane printre care doi copii a derapat de pe traseu. Angajații IGSU au tractat automobilul derapat și au transportat pasagerii la Centrul de plasament maternal din orașul Anenii Noi”, au declarat reprezentanții Inspectoratului.

Instituția a adăugat că la moment pe drumurile naționale se circulă cu dificultate.

În total, 250 de salvatori și pompieri cu 61 unități de tehnică sunt antrenați în misiunile de deblocare și tractare în toate raioanele țării”, se mai arată în declarația Inspectoratului.

FOTO Anenii Noi: O mașină cu patru persoane, printre care 2 copii, a derapat de pe traseu

IGSU

FOTO Anenii Noi: O mașină cu patru persoane, printre care 2 copii, a derapat de pe traseu

IGSU

FOTO Anenii Noi: O mașină cu patru persoane, printre care 2 copii, a derapat de pe traseu

IGSU

În Republica Moldova a fost prelungit Codul galben de vânt puternic. Intensificările vântului vor continua și luni. Avertizarea este valabilă până pe 27 noiembrie, ora 13:00. Polițiștii au anunțat pe 26 noiembrie că pe întreg teritoriul Republicii Moldova se circulă în condiții de iarnă.

Au fost anunțate restricții de circulație pentru camioane în punctul de trecere Leușeni-Albița, la intrarea în România. Partea română interzice temporar circulația acestora. Iar în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați se permite deplasarea camioanelor numai dacă mijlocul de transport este echipat corespunzător.

O ambulanță, cu o echipă de medici la bord, a derapat de pe traseu la Ceadîr-Lunga. La Comrat, la fel a derapat de pe traseu un microbuz de rută cu 10 persoane la bord. Iar la Cahul a rămas blocat un autobuz de pe ruta Giurgiulești-Chișinău. Precizările au fost făcute de reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, solicitați să intervină în localitățile din țară pe 26 noiembrie.

O persoană a decedat, iar alte două se află la spital urmare a unui accident rutier produs pe un traseu, spre raionul Nisporeni. Șoferul a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului. Potrivit oamenilor legii, cauciucurile din față ale mașinii erau pentru sezonul de iarnă, cele din spate – pentru sezonul de vară. Într-un alt accident rutier, la Orhei, o femeie a murit iar trei pasageri au fost transportați la spital. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ajuns cu mașina într-un copac.

Unele trasee au fost blocate din cauza zăpezii.

Circulația pe drumurile din centrul și sudul Republicii Moldova devine din ce în ce mai complicată, a declarat în după amiaza zilei de 26 noiembrie ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu. Potrivit oficialului, situația se agravează cu fiecare oră.

165 de localități din 15 raioane ale țării au rămas fără energie electrică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: