FOTO/VIDEO Hotel din Harkov, lovit de rachete: 11 persoane au fost rănite, inclusiv jurnaliști
Full Article 50 second read

FOTO/VIDEO Hotel din Harkov, lovit de rachete: 11 persoane au fost rănite, inclusiv jurnaliști

Un hotel din Harkov, al doilea cel mai mare oraș din Ucraina, a fost lovit cu rachete. În urma incidentului, cel puțin 11 persoane au fost rănite, informează șeful regiunii, Oleg Sinegubov. Potrivit datelor preliminare, atacul a fost efectuat cu rachete S-300.

Postul TV ucrainean „Suspilne” relatează că dintre cele 11 victime, trei erau jurnaliști de la o publicație turcă, care locuiau în hotel.

Între timp, Ministerul rus al Apărării a anunțat interceptarea a trei UAV-uri (vehicule aeriene fără pilot) de tip aeronave peste regiunile Rostov, Tula și Kaluga din Federația Rusă. Potrivit autorităților locale, o dronă ucraineană a avariat o stație de pompare din Kaluga, iar o alta s-a prăbușit pe acoperișul unei clădiri nerezidențiale din regiunea Voronej, scrie DW.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: