Gata cu zborurile anulate? FlyOne anunță că și-a reparat navele
Full Article 2 minutes read

Gata cu zborurile anulate? FlyOne anunță că și-a reparat navele

Aeronavele FlyOne vizate de defecțiuni tehnice au fost reparate și se află acum în zbor. Astfel, operatorul aerian informează că începând cu 15 iunie revine la orarul prestabilit. În acest sens, compania își prezintă scuze față de pasagerii săi afectați.

În prezent, numărul total al avioanelor FlyOne a ajuns la 12.

„Prioritatea noastră este și va rămâne însă de a oferi călătorilor zboruri sigure. În acest context, ținem să menționăm că în perioada 9 – 14 iunie au fost anulate 9 zboruri, iar 110 curse din/spre Chișinău au fost operate cu aeronave proprii și închiriate, transportând peste 18000 pasageri, iar mai mult de 1 mie călători de la zborurile anulate și reținute au beneficiat de cazare și servicii catering”, se arată în mesajul operatorului aerian.

Totodată, FlyOne menționează că pentru a răspunde solicitărilor pasagerilor, programul de muncă al serviciului suport clienți a fost extins. Astfel, cererile sunt analizate în regim de urgență și vor fi procesate în următoarele zile.

„Toți cei care au în continuare nevoie de suport, ne pot contacta la Call Center, dar pentru a reduce timpul de așteptare, rugăm călătorii să ne scrie pe email la adresa [email protected] sau pe rețelele de socializare. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că vom întreprinde toate măsurile necesare pentru a evita astfel de situații în viitor”, menționează reprezentanții companiei.

Mai mulr, FlyOne le-a mulțumit companiilor, care în ultimele zile le-au oferit sprijinul necesar pentru a depăși această situație.

„Este vorba atât despre companii de la care am contractat aeronave pentru a efectua zborurile programate, cât și despre cele care ne-au oferit suport pentru a urgenta înlăturarea defecțiunilor tehnice”, se mai arată în anunț.

Amintim că Autoritatea Aeronautică Civilă a convocat pe 12 iunie ședința Comisiei de certificare a operatorilor aerieni, în cadrul căreia au fost invitați reprezentanții companiei „Fly One”. Operatarul aerian a declarat că anulările în lanț au fost provocate de defectarea a 3 aeronave concomitent, nefiind posibilă înlăturarea defecțiunilor într-o perioadă restrânsă de timp.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: