Jumătate de litru de lapte pentru fiecare muncitor antrenat în salubrizarea și dezinfectarea străzilor capitalei
Full Article 2 minutes read

Jumătate de litru de lapte pentru fiecare muncitor antrenat în salubrizarea și dezinfectarea străzilor capitalei

725 de muncitori ai întreprinderilor municipale, care sunt antrenați la lucrările de salubrizare și dezinfectare a orașului, vor primi, zilnic, câte jumătate de litru de fapte, fiecare. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook. 

Edilul a precizat că propunerea a venit din partea asociației producătorilor de lapte.

„La fel, le suntem recunoscători tuturor angajaților din cadrul subdiviziunilor, care supunându-se riscului, ies la muncă și întreprind toate măsurile pentru a minimaliza numărul îmbolnăvirilor prin coronavirus. Sunt oamenii care pe timp de noapte, sau dimineața devreme și pe parcursul zilei întreprind o muncă enormă contribuind la menținerea curățeniei dar și la dezinfectarea orașului. Toate persoanele vor fi remunerate”, a scris Ceban.

725 de persoane primesc zilnic câte 0,5 l de lapte, fiecare. Este vorba de muncitorii întreprinderilor municipale, care…

Geplaatst door Iv Ceban op Woensdag 1 april 2020

Precizăm că serviciile de profil ale Primăriei Chișinău desfășoară lucrări zilnice de salubrizare manuală și mecanizată a străzilor centrale și secundare, a stațiilor de așteptare a transportului public, precum și a curților de blocuri, în contextul pandemiei de COVID-19.

De la izbucnirea focarului, în Republica Moldova au fost înregistrate 423 de cazuri de COVID-19. Premierul Ion Chicu a precizat că printre cei infectați sunt 84 de lucrători medicali (nu doar medici dar și felceri, șoferi de ambulanță, etc).

De la izbucnirea focarului, 23 de persoane au fost declarate vindecate, iar 5 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: