„Prietenul la nevoie se cunoaște”. Chicu anunță că UE va acorda Moldovei 100 mln de euro
Full Article 1 minutes read

„Prietenul la nevoie se cunoaște”. Chicu anunță că UE va acorda Moldovei 100 mln de euro

Uniunea Europeană a decis să aloce bugetului Republicii Moldova 100 mln de euro. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, miercuri, 22 aprilie. Șeful executivului a precizat că banii vor fi utilizați pentru dotarea cu echipament modern a spitalelor din țară.

„Prietenul la nevoie se cunoaște! Acești bani, când vor veni, vom propune să fie orientați spre dotarea spitalelor Republicii Moldova cu echipament modern. În afară de coronaviruși, viețile moldovenilor sunt răpuse de cancer, maladii cardio-vasculare și multe alte boli. E timpul să alegem corect prioritățile!”, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

Noutăți bune și de la Uniunea Europeană! După FMI și Federația Rusă și (destinația noastră firească) -Uniunea…

Geplaatst door Ion Chicu op Woensdag 22 april 2020

Amintim că, anterior, președintele Igor Dodon a menționat că, de la izbucnirea crizei provocate de pandemia de coronavirus, Republica Moldova a primit suport real din partea a 5 țări: Turcia, Rusia, China, Elveția și SUA. Șeful statului a menționat că deși Uniunea Europeană a declarat că țara noastră va beneficia de un suport financiar important, deocamdată, acesta nu a parvenit. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: