Temperaturi de până la +13°C. Cum va fi vremea de Crăciun pe stil nou
Full Article 1 minutes read

Temperaturi de până la +13°C. Cum va fi vremea de Crăciun pe stil nou

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță vreme frumoasă pe 25 decembrie, zi în care creștinii care se conduc după calendarul gregorian sărbătoresc Crăciunul. Meteorologii prognozează temperaturi generoase în sudul și centrul țării. Va fi un pic mai rece și chiar ar putea să cadă precipitații sub formă de lapoviță, la nord.  

Potrivit meteorologilor, pe 25 decembrie, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală.

În cursul nopții, în nord se așteaptă până la -3°C. Ziua termometrele vor indica până la +8°C. Pe parcursul zilei, în raioanele de nord ar putea să cadă lapoviță, avertizează meteorologii.

În centrul țării, noaptea se prognozează până la +0 grade Celsius, iar maxima zilei va fi de +11°C.

Până la +2°C se așteaptă noaptea în sudul țării, în timp ce ziua maxima termică nu va depăși +13°C.

În capitală, minima va fi de +0°C, iar ziua se vor înregistra +11°C. Cerul va fi variabil.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: