VIDEO Briefingul socialiștilor, întrerupt de Varlamov și un grup de alergători: „Slavă Ucrainei!”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Briefingul socialiștilor, întrerupt de Varlamov și un grup de alergători: „Slavă Ucrainei!”

Socialistul Igor Dodon a fost întrerupt din discurs, pe 18 mai, de un grup de alergători printre care și bloggerul rus Ilya Varlamov. În timpul unor declarații din fața Primăriei Chișinău, grupul de persoane a strigat „Slavă Ucrainei” în momentul în care Dodon vorbea despre următoarele alegeri locale din Chișinău. 

În timpul briefingului, organizat de Partidul Socialiștilor în fața Primăriei Chișinău, în regiune a ajuns un grup de alegători, împreună cu bloggerul rus Ilya Varlamov, declarat „agent străin” în Rusia.

Varlamov l-a recunoscut pe Dodon și a remarcat că fostul președinte nu pare să facă sport, așa cum pretindea cândva. Iar însoțitorii bloggerului au strigat inclusiv „Slavă Ucrainei!”.

„Noi avem aici un eveniment politic important. Acolo este Dodon, acesta este fostul președinte. (…) El a spus într-un interviu că aleargă. Sincer nu se vede că face sport. Pot spune sigur că el nu aleargă, deoarece printre cei care aleargă el nu-i”, a spus Varlamov, arătând alergătorii.

 

De menționat că Igor Dodon, împreună cu mai mulți reprezentanți ai Partidului Socialiștilor, au susținut declarații pe 18 mai în fața Primăriei Chișinău. Dodon a menționat că socialiștii vor avea candidatul lor la următoarele alegeri locale din Chișinău și că „în alegerile din această toamnă, bătălia de bază va fi între PSRM și partidul de guvernare al Maiei Sandu”.

Mai precizăm că bloggerul rus Ilya Varlamov se află în aceste zile în Republica Moldova. Pe 17 mai, el a invitat moldovenii la alergat prin Chișinău. „Vă invit să alergați mâine prin Chișinău! Țineți minte că nu poți fugi de tine, dar poți fugi de o dispoziție rea”, a scris Varlamov, pe rețelele de socializare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: