VIDEO Buletine de vot, în gura lui Putin. Cum oamenii din Elveția decid dacă țara refuză importul de petrol din Rusia 
Full Article 40 second read

VIDEO Buletine de vot, în gura lui Putin. Cum oamenii din Elveția decid dacă țara refuză importul de petrol din Rusia 

În orașele mari din Elveția au fost instalate urne electronice cu imaginea președintelui rus Vladimir Putin, scrie Bîstrîi Fokus

Potrivit sursei, standurile transportabile cu animație au fost instalate pentru ca oamenii să voteze pentru refuzul țării de a importa petrol din Rusia, ca parte a unui proiect de lege privind protecția climei.

O caracteristică specială a urnelor electronice este că buletinul de vot trebuie introdus în gura președintelui rus.

Presa locală a scris despre un caz în care o femeie a spart cu un ciocan o urnă din Zürich. Ulterior, aceasta a fost reținută de oamenii legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: