VIDEO Investigație: Putin ar avea o „vilă secretă” în apropiere de granița cu Finlanda. Este dotată inclusiv cu platforme pentru elicoptere
Full Article 2 minutes read

VIDEO Investigație: Putin ar avea o „vilă secretă” în apropiere de granița cu Finlanda. Este dotată inclusiv cu platforme pentru elicoptere

Jurnaliștii de la „Dosie” au publicat imagini cu o „vilă secretă” a lui Vladimir Putin, relatează The Insider. Aceasta se află în Carelia, nord-vestul Rusiei, la aproximativ 30 de kilometri de granița cu Finlanda. 

În imagini pot fi observate trei case în stil modern, două platforme pentru elicoptere, mai multe diguri pentru iahturi, o păstrăvărie, o fermă cu vaci pentru producția de carne de vită marmorată, precum și o cascadă. 

Potrivit „Dosie”, acest teren trebuia să facă parte dintr-un parc național, dar a fost exclus din numărul de zone protejate.

Sursa a mai declarat că la 4 kilometri de reședință se află un teren al miliardarului rus Roman Abramovici.

În ianuarie 2021, „Fondul luptei cu corupția” a publicat filmul „Palat pentru Putin. Povestea celei mai mari mite”. În cadrul peliculei a fost prezentat un imobil de lux pe malul Mării Negre, unde, din banii publici, dar și ai unor companii private finanțate din surse dubioase, ar fi fost construit un palat pentru președintele Rusiei Vladimir Putin. Potrivit jurnaliștilor, construcția a costat cel puțin 100 de miliarde de ruble rusești. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov a negat că Putin ar deține un palat. Investigația „Palatul lui Putin” a fost publicată pe 18 ianuarie de către echipa lui Alexei Navalnîi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: