VIDEO Puterea internetului. În imaginile virale în care doi bărbați „fură” plăci de beton sunt de fapt muncitori ai Primăriei Chișinău
Full Article 2 minutes read

VIDEO Puterea internetului. În imaginile virale în care doi bărbați „fură” plăci de beton sunt de fapt muncitori ai Primăriei Chișinău

Primăria municipiului Chișinău și oamenii legii au venit cu detalii, după ce pe rețelele de socializare a fost distribuit un videoclip, devenit rapid viral, în care apar doi bărbați care încarcă, în portbagajul unei mașini, două plăci din beton, după care pleacă. Contactată de NM, Veronica Baltaga, purtătoarea de cuvânt a Direcției municipale Transport, susține că cei doi bărbați ar fi, de fapt, muncitori contractați de Primărie. Plăcile nu au fost furate, dar mutate pentru lucrările la o altă porțiune de trotuar, spune Baltaga. Incidentul a avut loc pe strada Calea Ieșilor din capitală.

„Nu este vorba de furt. Au fost trimiși muncitorii să ia cele două borduri, care nu se ajungeau pentru lucrările la un alt trotuar și au fost luate de acolo. Cei doi bărbați sunt lucrători”, a declarat Veronica Baltaga pentru NM.

Informația a fost confirmată și de Poliția Capitalei. Contactată de NM, ofițerul de presă Nina Dubovca a declarat că bărbații care apar în imaginile distribuite pe internet „nu au furat bordurile”.

„Aceștia erau lucrători și au mutat materialele în alt punct”, a precizat Nina Dubovca.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: