VIDEO România: Un moldovean a murit, iar o româncă a fost rănită, în urma unui grav accident rutier la Galați
Full Article 2 minutes read

VIDEO România: Un moldovean a murit, iar o româncă a fost rănită, în urma unui grav accident rutier la Galați

Un moldovean de 26 de ani a murit, iar o româncă de 50 de ani a fost rănită, în urma unui accident rutier cu implicarea a două mașini, în județul Galați, România. Victimele se aflau la volanul celor două vehicule, care s-au tamponat după ce tânărul a ieșit pe contrasens. 

Accidentul a avut loc în dimineața de 16 septembrie, în jurul orei 06:15.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, tânărul din Republica Moldova conducea un TIR, la care era cuplat o remorcă, încărcată cu șampanie, dinspre localitatea Cosmeşti către Tişiţa. La un moment dat, efectuând o curbă la dreapta, acesta nu ar fi adaptat viteza de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers. Ulterior, TIR-ul s-a răsturnat pe partea stângă, intrând în coleziune frontală cu o autoutilitară. Vehiculul cu care s-a ciocnit TIR-ul era condus regulamntar, din sens invers, de o femeie de 50 de ani.

În urma impactului, conducătorul TIR-ului a decedat. Conducătoarea autoutilitarei a fost rănită uşor, fiind transportată la spital.

Traficul rutier a fost blocat circa o oră pe ambele sensuri de mers, iar apoi s-a circulat alternativ pe o singură bandă de mers până la degajarea completă a carosabilului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: