Vinurile din Moldova, apreciate cu 11 medalii la un concurs internațional găzduit de Spania
Full Article 40 second read

Vinurile din Moldova, apreciate cu 11 medalii la un concurs internațional găzduit de Spania

Vinificatorii moldoveni, participanți la Concursul Internațional Bacchus 2024, găzduit de Spania, au fost distinși cu 11 medalii. Vinurile din Moldova au fost apreciate cu 3 medalii Grand Gold; 6 medalii Gold; 2 medalii Silver, anunță Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA).

În cadrul ediției „Bacchus 2024”  au participat 10 vinării moldovenești, care au prezentat 20 de vinuri. Ministerul Agriculturii a transmis pe 29 aprilie felicitări vinificatorilor moldoveni pentru performanța obținută.

Concursul Internațional Bacchus este recunoscut la nivel global ca fiind cea mai bună platformă de prezentare a vinurilor de top, fiind atrași participanți din toată lumea.

„Prezența și succesul vinurilor moldovenești la acest eveniment reconfirmă calitatea superioară a vinurilor noastre”, anunță MAIA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: