Circa 70 locuri de parcare vor fi disponibile în PMAN, în noaptea de Paște: cum va circula transportul public 
Full Article 2 minutes read

Circa 70 locuri de parcare vor fi disponibile în PMAN, în noaptea de Paște: cum va circula transportul public 

Aproximativ 70 locuri publice de parcare sunt amenajate în Piața Marii Adunări Naționale pentru șoferii care vor participa la slujba, din noaptea de Paște, de la Catedrala Metropolitană. Potrivit autorităților capitalei, șoferii vor putea lăsa automobilele și pe străzile adiacente. Totodată mai multe rute de transport public vor activa cu program prelungit, până la ora 01:00. Altele vor circula pe parcursul întregii nopți, cu interval de 30 minute.

Primăria Chișinău a anunțat că în jur de 70 de locuri publice de parcare sunt amenajate în Piața Marii Adunări Naționale „pentru conducătorii auto care vor participa la slujba din Noaptea Învierii la Catedrala Metropolitană „Nașterea Domnului””. Șoferii vor putea lăsa automobilele și pe străzile adiacente, unde la fel sunt disponibile mai multe locurile de parcare stradale.

„De asemenea, pentru a facilita accesul doritorilor de a participa la serviciul divin din Noaptea Învierii, Primăria Chișinău va pune la dispoziția locuitorilor mai multe rute de transport public, care vor activa cu program prelungit, până la ora 01:00, iar unele rute vor circula pe tot parcursul nopții, la intervale de 30 de minute”, au menționat autoritățile. În noaptea de 5 mai, troleibuzele de pe rutele nr. 2, și nr. 25 și autobuzele de pe ruta nr. 5 și nr. 26 vor circula până la ora 01:00. Iar rutele de troleibuz nr. 8, nr. 10, nr. 12, nr. 22 vor circula pe parcursul întregii nopți, cu interval de 30 minute.

Totodată pe data de 5, 6, 11, 12 și 13 mai va fi stabilit, la necesitate, numărul de autobuze circulante pe rutele nr. 10, str. Vasile Alecsandri – sat. Grătieşti (str. Prieteniei), nr. 26, str. Liviu Deleanu – str. Doina şi nr. 28, str. Vasile Alecsandri – sat. Grătieşti – sat. Hulboaca.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: