Moldindconbank, mai aproape de clienții săi din Căinari
Full Article 2 minutes read

Moldindconbank depune eforturi permanente pentru a fi mai aproape de clienții săi din Republica Moldova, indiferent de orașul în care locuiesc aceștia. Pentru comoditatea oamenilor din Căinari, în data de 14 septembrie 2020, a fost inaugurat noul sediu al agenției nr.183 din această localitate.

Noul oficiu oferă un spațiu mai mare și condiții mai bune pentru deservirea persoanelor juridice și fizice din Căinari, dar și din satele apropiate. Importanța acestei subdiviziuni este cu atât mai mare, în condițile în care este singurul oficiu bancar din zonă.

Pe parcursul programului de lucru: de luni până vineri, în intervalul orelor 08:30-16:00 (pauză de masă de la 13:00-13:30), clienţii Moldindconbank vor putea beneficia de un spectru larg de servicii bancare, precum: solicitarea creditelor, deschiderea conturilor de depozit, operaţiuni cu carduri, operaţiuni de schimb valutar, transferuri de bani, achitarea serviciilor ş.a.

Echipa profesionistă a agenţiei vă aşteaptă cu drag în noul sediu şi este dispusă să vă ghideze oricând în alegerea celor mai potrivite servicii şi produse bancare.

Moldindconbank îmbunătățește în permanență calitatea serviciilor sale pentru a corespunde nevoilor oamenilor. Este de menționat că Moldindconbank dispune de cea mai mare rețea de subdiviziuni din țară, fiind prezentă cu 163 sucursale şi agenţii în toate raioanele țării.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: