Un mascat de la „Fulger” a fost rănit cu o sticlă în timpul unui conflict
Full Article 1 minutes read

Un mascat de la „Fulger” a fost rănit cu o sticlă în timpul unui conflict

Un angajat al Brigăzii de poliție cu destinație specială “Fulger” a fost rănit cu o sticlă. Incidentul s-a produs pe 7 aprilie, în jurul orei 20:50, însă detaliile au fost făcute publice abia pe 10 aprilie. Mascatul de 28 de ani se afla în afara orelor de muncă. Informația a fost confirmată pentru NM de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției. 

În urma măsurilor întreprinse de către oamenii legii, suspectul în vârstă de 30 de ani a fost identificat și reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism agravat.

În același timp, conducerea IGP a demarat și o anchetă internă pentru stabilirea normelor de disciplină și etică ale angajatului.

Amintim că pe 31 martie un alt mascat a fost transportat de urgență la spital, după ce în timpul antrenamentelor s-a dezasamblat un detaliu de la o grenadă fumigenă, atingând-l la un picior.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: