VIDEO Soldații ucraineni din regiunea Harkov au ajuns la frontiera cu Rusia. Zelenski: „Băieți, recunoștința mea nu are limite”
Full Article 1 minutes read

VIDEO Soldații ucraineni din regiunea Harkov au ajuns la frontiera cu Rusia. Zelenski: „Băieți, recunoștința mea nu are limite”

Forţe ucrainene care apără oraşul Harkov au ajuns la frontiera cu Rusia, anunţă luni într-o postare pe Telegram guvernatorul acestei regiuni ucrainene Oleg Sinegubov, relatează BBC. Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a publicat o adresare video, prin care le-a mulțumit militarilor.

O unitate militară a anunţat că a ajuns la frontiera cu Rusia. „Domnule preşedinte, am făcut-o!”, se arată în mesaj. Într-o înregistrare video, postată de această unitate, un mic grup poartă un stâlp vopsit în galben şi albastru până la linia frontierei.

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a răspuns, la rândul său, cu o adresare video.

„Băieți, Harkov, recunoștința mea nu are limită. Vă urez sănătate tuturor”, le-a spus liderul de la Kiev.

Sâmbăta trecută, primarul de Harkov Igor Terehov a declarat pentru BBC că trupele ruse se retrag din al doilea ca mărime oraș din Ucraina. Șeful administrației regionale din Harkov Oleg Sinegubov a confirmat informația, potrivit căreia, în ultimele zile, nu au existat atacuri asupra orașului Harkov, spre deosebire de alte orașe din regiune.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: