O femeie din Edineț a fugit din spital. Este infectată cu coronavirus
Full Article 2 minutes read

O femeie din Edineț a fugit din spital. Este infectată cu coronavirus

O femeie de 34 de ani infectată cu COVID-19 a părăsit fără permisiune spitalul „Arhanghelul Mihail” din capitală. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, care a precizat că oamenii legii au fost alertați în dimineața zilei de 30 aprilie, în jurul orei 7:00.

Femeia este originară din Edineț și fusese internată pe data de 12 aprilie. Testul la coronavirus a demonstrat că aceasta era infectată.

Din cele comunicate de medici, în seara zilei de ieri femeia se afla in salon, iar dimineață medicul a depistat lipsa acesteia. Cazul este înregistrat, poliția întreprinde toate măsurile în stabilirea locului aflării acesteia, totodată fiind orientate toate subdiviziunile.

Nu este primul caz de acest fel. Pe 28 aprilie, o fată de 17 ani, originară din Soroca, care era testată pozitiv cu COVID-19 a fugit din Spitalul clinic municipal de boli contagioase de copii din capitală.

Pe 21 aprilie, un minor, la fel de 17 ani, a fugit din spital. Acesta a fost găsit de polițiști și adus înapoi în instituția medicală.

Iar pe 11 aprilie o femeie diagnosticată cu COVID-19 a plecat fără permisiune din Spitalul Sf. Arhanghel Mihail din capitală. Aceasta a revenit peste câteva ore.

Un alt caz a avut loc în spitalul din Căușeni. Un bărbat de 31 de ani a fugit din spital înainte de a afla rezultatul testelor de laborator. Ulterior, analizele au demonstrat că acesta nu era infectat cu COVID-19.

Pe 28 martie, un bărbat testat pozitiv a fugit din Spitalul Republican. El a fost găsit de poliție peste câteva ore și adus înapoi.

Anterior, pe 12 martie, o femeie care a ajuns la Unitatea Primiri Urgente (UPU), fiind suspectă de infectare, a agresat personalul medical și a fugit din spital, împreună cu copilul său.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: